Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Marloes in de race voor de titel Miss Teen

4 februari 2017 - 08:46  •  reacties

Alphense Marloes in de race voor de titel Miss Teen

Alphen aan den Rijn - "Vorig jaar deed een vriendin van mij mee aan deze verkiezing", legt Marloes uit. "Ze zei dat het echt iets voor mij was om mee te doen en heeft mij over weten te halen om me aan te melden." In eerste instantie had de Alphense er nog niet zo veel vertrouwen in dat ze de voorrondes zou gaan halen. "Er zijn ook zo veel mooie meiden in Zuid-Holland, de concurrentie is groot". 

Na de eerste ronde bleven er nog honderd dames over in de strijd om één van de achttien sjerpen voor de finalisten van Zuid-Holland. Na de bikinironde werd het aantal deelnemers al teruggebracht naar vijftig. De overgebleven dames kregen van de kritische jury nu een vraag in het Engels voorgelegd, deze vraag bepaalde wie er door zou gaan. "Ik kreeg als enige de vraag waarom ik Miss Teen of Zuid-Holland zou moeten worden", vertelt Marloes. "Ik vertelde dat ik trots ben op mezelf, het leuk en fijn vind om te lachen en graag wil performen." Dit was voor de jury het goede antwoord, want Marloes kreeg één van de sjerpen voor de finale uitgereikt.

Als aspirant-miss gaat Marloes zich inzetten voor het goede doel 'Stichting Haarwensen', de komende tijd gaat ze hier zo veel mogelijk geld voor ophalen. "Ik vind deze stichting echt een geweldig goed doel en zet mij hier graag voor in", aldus Marloes. "Ik heb van Van Vliet Stroopwafels, Barista Café, slagerij Marco Ridder, Stolwijk Security, Rijschool Pien en reclamebureau O&M al de toezegging dat ze mij gaan sponsoren, daar ben ik erg blij mee!" 

Voor iedereen die de aanstormende Miss Teen of Zuid-Holland wil helpen om zo veel mogelijk geld op te halen, staan er spaarpotten in de vestigingen van Barista Café Alphen.

Fotograaf: Josh Walet