Nieuws

« Vorige - Volgende »

Met het mooie weer er op uit in Alphen aan den Rijn

7 mei 2018 - 09:34  •  reacties

Met het mooie weer er op uit in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - De Zegerplas is voor Alphenaren dé plek om verkoeling te zoeken. Je kunt een rondje meer wandelen, zwemmen, maar ook zeilen en surfen (al is het water nog wel een beetje koud). Bij Wet 'n Wild kun je een terras pakken of waterskiën of wakeboarden op de kabelskibaan. Inmiddels is bij zwembad De Hoorn ook het buitenbad weer geopend.

Afgelopen weekend was het druk op de terrassen in het Alphense centrum. Zowel op het Thorbeckeplein, Rijnplein, in de Julianastraat en op de Rijnkade zijn voldoende mogelijkheden om een drankje te doen aan de Oude Rijn.

Varen
Vorig jaar zijn de fietserbruggen tussen de Zegerplas en het Aarkanaal vervangen, waardoor (kleine) bootjes de plas op kunnen varen. Ook kan er worden aangemeerd bij het Thorbeckeplein in het nieuwe haventje. 

ARC-Heitingatoernooi 
Vanaf donderdag vindt het ARC-Heitingatoernooi weer plaats in Alphen. Bij het jaarlijkse voetbaltoernooi is ook het Fun Park te vinden, waar springkussens, andere attracties, een mobiele snackwagen, muziek en een terras zijn gerealiseerd. De entree voor het Fun Park is geheel gratis.

Nog meer tips? Deel ze in de comments!

Fotograaf: Alphens.nl