Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eerste Alphens Boost Club avond was een succes!

13 maart 2019 - 18:20  •  reacties

Eerste Alphens Boost Club avond was een succes!

Alphen aan den Rijn - Onze Content Manager Vera Vergunst mocht het spits afbijten en gaf de leden een kijken in de online marketing wereld. Wat is online marketing nu precies, wat komt daar allemaal bij kijken en wat zijn de ontwikkelingen die je voor 2019 in de gaten moet houden? Met een aantal tips heeft zij de ondernemers handvatten gegeven om zelf aan de slag te gaan.

Gastspreker Martijn Pruijsen, die 7 jaar als senior marketeer heeft gewerkt bij RTL, inspireerde de leden om met een stappenplan aan de slag te gaan. Hoe je jouw doelen in kaart kunt brengen en hoe je ze vervolgens kunt uitwerken en waar kunt maken.

Als afsluiter was er een borrel waarbij de leden kennis konden maken met elkaar. Wij kijken erg uit naar de volgende marketingavond en hopen dan nog meer leden te kunnen inspireren.

Alphens Boost Club
De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op marketing en met name online marketing. Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in?

Het zijn allemaal vragen waar veel ondernemers mee worstelen. Alphens.nl wil je hierbij helpen. Voor een klein jaarlijks bedrag ben je lid van de Alphens Boost Club. Je ontvangt hier mega veel waarde voor terug.

Wil jij ook lid worden van de Alphens Boost Club of meer informatie? Kijk dan abc.alphens.nl

Fotograaf: Josh Walet