Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kookcursussen in Buurthuis Westerhaven

10 september 2012 - 11:50  •  reacties

Kookcursussen in Buurthuis Westerhaven

Alphen aan den Rijn -

Er zijn zes kookcursussen voor volwassenen. Tijdens de cursus ‘Italiaans koken’ leert u Italiaanse gerechten bereiden en maakt u zelf pasta. Voor een kookervaring waar meerdere landen aan bod komen kunt u terecht bij de cursus ‘Koken met passie’. Het ervaren en gebruiken van kruiden en specerijen uit het mooie Indonesië leert u bij ‘Indonesisch koken’. Bij de cursus ‘Noord - Afrikaans en Midden Oosten koken’ maakt u kennis met deze mooie streek en diens tajine en couscous. Heeft u nog weinig ervaring met koken en wilt u graag de basis van koken leren? Dan kunt u terecht bij de cursus ‘Leer lekker koken’.

Voor de jonge deelnemers zijn er twee series van de kookcursus Kinderchefs. Kinderen ontwikkelen zich misschien wel tot de nieuwe junior masterchef!

De kookcursussen variëren van drie tot zes lessen. Ze worden georganiseerd op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Voor elke kookcursus wordt er een deelnemersbijdrage gevraagd.

Wilt u ervaren hoe het voelt om zelf de creatieve chef te zijn in de keuken? Ontdek dan in één van deze cursussen wat u allemaal in huis heeft! 

Aanmelden
Aanmelden kan via e-mail aan westerhaven_welzijn@hotmail.com en kookcursus@participe.nu of bel naar 0172-492539 / 06-28821141.

Wacht niet te lang, de eerste cursussen starten in de 2de week van oktober en vol is vol.

Fotograaf: Josh Walet
BV Westerhaven.'
BV Westerhaven

Buurthuis Westerhaven.