Nieuws

« Vorige - Volgende »

RKSV Wilskracht breidt lesaanbod uit!

9 mei 2015 - 15:45  •  André van Dam  •  reacties

RKSV Wilskracht breidt lesaanbod uit!

Alphen aan den Rijn -

De groei van de vereniging heeft in de voorbije jaren al de start van nieuwe lessen met zich meegebracht, en vanwege de aanhoudende groei (en vraag!) breidt zij nu opnieuw uit, en starten er vanaf volgende week maar liefst 3 nieuwe lessen.

Op de maandagavonden, van 19:30 – 20:30 uur, komt er een nieuw uur Recreatief Turnen, in de gymzaal van ‘Het Baken’. Deze les is bedoeld voor 12/13-jarigen en ouder. De intentie is om in deze les op een ontspannen manier aan de slag te gaan, waarbij we natuurlijk ook af en toe wat pittiger dingen zullen proberen.

Op de dinsdagavonden starten we 2 nieuwe lessen FreeRunnen, in de gymzaal van ‘Op Maat’.  De eerste les, van 19:00 – 20:00 uur, is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar, en geldt hoofdzakelijk als extra les voor deze leeftijdsgroep. De tweede les, van 20:00 – 21:00 uur, is bedoeld voor jeugd/jongeren vanaf 12/13 jaar. Er is vraag naar deze populaire sport binnen deze leeftijdsgroep en met deze les speelt Wilskracht hierop in. 

Met deze uitbreidingen toont Wilskracht dat zij oog heeft voor de ontwikkelingen van nu en er adequaat op in kan spelen.

Meer informatie over de vereniging, de lessen en hoe je je in kunt schrijven vindt u op de website www.wilskrachtalphen.nl. Ook is informatie te vinden op Facebook: www.facbook.com/rksvwilskracht.

Fotograaf: Josh Walet
RKSV Wilskracht.'
RKSV Wilskracht

Turnen, ritmisch gym, volleybal en conditietrainingen.