Nieuws

« Vorige - Volgende »

Speeddaten tijdens het derde Kenniscafé Sport

11 april 2017 - 10:03  •  reacties

Speeddaten tijdens het derde Kenniscafé Sport

Alphen aan den Rijn - Alphen Beweegt organiseert op dinsdag 18 april van 19.30 tot 21.00 in de kantine van de voetbalvereniging Alphia, Sportlaan 7 een bijeenkomst voor 8 aangemelde verenigingen. Hier zal steeds voor 10 minuten gediscussieerd worden over verschillende onderwerpen zoals het gemeenteprogramma 'Transformatie in de Sport', de Gezonde Sportkantine (JOGG,Sligro), Rookvrije Sport en Sport met beperkte financiële middelen.

De avond
Aan het begin van de avond kan er koffie en thee genuttigd worden. Om 19.45 zullen de 'speeddates' van start gaan. Na afloop om 20.45 zal er nog een netwerkgelegenheid in de kantine van de voetbalvereniging. U kan uzelf als vereniging of individu aanmelden door een e-mail te sturen naar kenniscafesport@gmail.com. Voor vragen kunt u contact opnemen met E. Littink op E.littink@alphenbeweegt.nl

Over Alphen Beweegt
Alphen Beweegt is een jonge organisatie, sinds januari 2016 actief in Alphen aan den Rijn. Wij zetten ons in voor een gezonde leefstijl onder kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Alphen Beweegt ondersteunt inwoners van Alphen aan den Rijn bij het verbeteren van hun lichamelijke én mentale gezondheid, en stimuleert de ontwikkeling van sociaal emotionele vaardigheden.

Fotograaf: Josh Walet
VV Alphia.'
VV Alphia

Koninklijke voetbalvereniging sinds 1951.

Verwante nieuwsberichten