Nieuws

« Vorige - Volgende »

InSportHelden overhandigt auto aan Maureen Koster

20 juli 2017 - 12:57  •  reacties

InSportHelden overhandigt auto aan Maureen Koster

Alphen aan den Rijn - De logo's van alle sponsoren zijn op de auto terug te vinden, samen met de tekst 'Maureen Koster op weg naar Tokyo 2020'. Want de Olympische Spelen halen in dat jaar is hét doel van de atlete, die vorig jaar ook deelnam aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dankzij InSportHelden kan Koster twee jaar zorgeloos autorijden.

"Omdat mijn prestaties bij de Olympische Spelen tegenvielen, had ik echt niet durven hopen dat er opnieuw sponsors bereid zouden zijn om een auto beschikbaar te stellen. Wat is deze mooi en wat ben ik blij dat men toch zo veel vertrouwen in me houdt", aldus de Boskoopse, die tegenwoordig in Alphen woont.

InSportHelden steunt Maureen Koster en vele andere topsporters uit Alphen aan den Rijn, waaronder schaatser Daan Spruit, ruiter Zoё Langhout en turnster Ghizlane Barraki. De stichting sponsort sporters op verschillende niveaus, van topsporters tot aankomende talenten, waarmee de sporters de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen naar een professionele topsporter. 

Foto: Facebookpagina Maureen Koster

Fotograaf: Josh Walet