Nieuws

« Vorige - Volgende »

Halve van Alphen op zondag 1 oktober

16 september 2017 - 22:06  •  Willem Debets  •  reacties

Halve van Alphen op zondag 1 oktober

Alphen aan den Rijn - Zo ervaar je de mooie kanten van Alphen en de prachtige omgeving van het Groene Hart. Ook merk je hoe goed de vrijliggende fietspaden rondom de stad gebruikt kunnen worden voor recreatie. 

Je kunt de hele halve marathon hardlopen. Je kunt meedoen met een estafetteteam (2x10, 3x7, 4x5). Maar je mag ook skaten of fietsen. De fietstocht is zelfs open voor kinderen (onder begeleiding van hun ouders natuurlijk): de ultieme gelegenheid om met het hele gezin een halve marathon te volbrengen. Of je coach op de fiets met je mee te nemen. Er is ook een wandeltocht. De wandelaars vertrekken om 9.30 uur en lopen dezelfde route. De start en finish zijn beide op de Flemingweg 18B.

Programma
09.00   inschrijven wandeltocht,
09.30   start wandeltocht,
10.00   inschrijven Halve marathon voor hardlopers, estafettelopers, skaters en fietsers,
10.45   warming up door B-fitt
11.00   start Halve van Alphen

Inschrijven kan (uitsluitend) ter plekke vanaf 09.00 uur. Parkeerruimte is beperkt dus kom op de fiets.

Voor de eerste 50 deelnemers die zich op 1 oktober inschrijven is er een mooi shirt van de Halve van Alphen, dankzij de sponsors. Deelname is natuurlijk weer gratis, en iedereen die de tocht volbrengt krijgt een mooie oorkonde. Je kunt wat spullen in een tas bij de start achterlaten, maar er is geen bewaakte garderobe dus zorg zelf voor je waardevolle spullen. 

De Halve van Alphen wordt georganiseerd door Alphen a/d Run en CAS Alphen en is open iedereen. 

Fotograaf: Halve van Alphen