Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense tafeltennisser gehuldigd in Bodegraven

17 januari 2018 - 13:22  •  Maria ter Hoek  •  reacties

Alphen aan den Rijn - In het goed georganiseerde, avondvullende programma ontvingen sporters in diverse categorieën hun prijs. In de categorie Sporters met een Beperking kregen alle sporters een prijs. Tom van der Werf en Sander Hensen werden gehuldigd voor hun contract bij ADO Den Haag.

Evelien van Dam (lid van tafeltennisvereniging ATTC-EVO REPRO in Alphen aan den Rijn) ontving de prestatieprijs voor haar bijzondere resultaten als sporter met een beperking  in het jaar 2017. Zo werd zij kampioen bij de Zuidhollandse Paratafeltenniskampioenschappen in de C-klasse, behaalde zij onder meer een tweede plaats op het Para-ranglijsttoernooi in Weert in de 4e klasse en werd zij derde op het Para-ranglijsttoernooi in Amersfoort, ook in de 4e klasse.

Onder luid applaus werd ze gehuldigd en mocht zij naast de ADO-mascotte op het podium veel lovende complimenten en een grote beker in ontvangst nemen.

Evelien traint al jaren bij de Alphense Tafeltennisvereniging en komt uit in diverse regionale en landelijke toernooien en kampioenschappen. Op deze wedstrijden is ze een geduchte tegenstander in haar categorie en heel vaak behaalt zij een podiumplaats.