Nieuws

« Vorige - Volgende »

ATTC EVO Repro wint Open Integratie Dubbeltoernooi

13 februari 2018 - 16:44  •  Rene Honig  •  reacties

ATTC EVO Repro wint Open Integratie Dubbeltoernooi

Alphen aan den Rijn - Dit kampioenschap is bedoeld voor tafeltennissers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking (para) uit de afdeling West. Voor het dubbeltoernooi wordt een speler met beperking gekoppeld aan een speler zonder beperking. Tijdens het voortreffelijk georganiseerde dubbeltoernooi hadden Evelien (para) en Erik in de voorrondes weinig moeite met hun tegenstanders. De finale was echter een heel ander verhaal. Daar troffen ze Peter en Demi van Alexandria ‘66 uit Rotterdam. Gelukkig konden Evelien en Erik het toernooi afsluiten met een moeizame maar fraaie 3-1 overwinning.

Evelien is al bijna negen jaar lid van ATTC EVO Repro in de zaal aan het Marsdiep en komt uit in diverse regionale en landelijke toernooien en kampioenschappen. De in Bodegraven wonende Evelien ontving voor haar bijzondere resultaten als sporter met een beperking in het jaar 2017 in januari nog een prestatieprijs tijdens de 31ste Sportverkiezing van Bodegraven.

De ambitieuze Evelien denkt al vooruit aan het Nederlands Kampioenschap paratafeltennis dat 2 juni in Rotterdam wordt gehouden. We gaan ongetwijfeld meer van haar horen!

Fotograaf: Rene Honig