Nieuws

« Vorige - Volgende »

Doek gaat zondag vallen voor AVV Alphen

9 mei 2018 - 17:28  •  Theo van Egmond  •  reacties

Doek gaat zondag vallen voor AVV Alphen

Alphen aan den Rijn - Alleen als Alphen de laatste drie wedstrijden wint, te beginnen zondag op eigen veld tegen ROAC, en Laakkwartier geen enkel punt meer aan het schamele totaal weet toe te voegen redt de club het nog. Maar dat is uiteraard uitgesloten.

Het begon allemaal nog vrij redelijk. In de eerste periode van acht partijtjes voetbal werden zeven punten bijeengeharkt. In de tweede periode won de ploeg een duel en in de thans lopende derde en laatste periode staat de teller nog op nul. In het kalenderjaar 2018 werd alleen bij HVV gelijkgespeeld. Alle andere wedstrijden gingen verloren, waarvan een aantal nog met stevige cijfers ook. Het doelsaldo bedraagt na drieёntwintig wedstrijden 28-79. Met zoveel goals tegen wordt winnen wel erg moeilijk.

De tegenstanders die verslagen werden zijn DSOV (2-0), Pancratius (2-1) en Laakkwartier (1-3). DSOV was toentertijd nog de trotse koploper, maar werd op sportpark de Bijlen helemaal van de mat gespeeld. Het kan dus wel. Of beter gezegd, het kon dus wel.

Voor de opponent van zondag, Rijpwetering Oud Ade Combinatie, ROAC staat er niets meer op het spel. Na de laatste thuiswedstrijd, tevens de laatste van dit seizoen, op 27 mei biedt het clubbestuur trainer Rob Wolsleger en zijn assistent Gerald van de Klok een afscheidsreceptie aan. Beiden zijn dan vier jaar in dienst van AVV Alphen geweest.

Fotograaf: Alphens.nl
AVV Alphen.'
AVV Alphen

AVV Alphen bestaat al sinds 1909.