Nieuws

« Vorige - Volgende »

VV Koudekerk organiseert herfstveiling met prachtige kavels!

22 oktober 2012 - 09:12  •  reacties

VV Koudekerk organiseert herfstveiling met prachtige kavels!

Alphen aan den Rijn -

Hoe meer de veiling opbrengt hoe groter het bedrag dat geschonken wordt aan KiKa. Speciale gast deze middag is Henk Bres. Henk is een bekende mediapersoonlijkheid en fervent aanhanger van ADO Den Haag. Henk draagt Kika een warm hart toe.

Start voetbalplaatjes verzamelactie
Samen met de plaatselijke supermarkt AH heeft de v.v. Koudekerk een voetbalplaatjes-boek gemaakt. Vanaf 27 oktober 2012 kunnen bij deze plaatselijke supermarkt aan de Prins Bernhardstraat de bekende voetbalplaatjes verzameld worden. Spelers, bestuur en vrij-willigers zijn op de foto vastgelegd en als voetbalplaatsjes te verzamelen bij de bood-schappen. Kort voor de veiling wordt het eerste verzamel exemplaar officieel uitgereikt.

Feestelijke omlijsting
De veiling van 27 oktober wordt feestelijk omlijst door verschillende activiteiten. Op het programma staat de wedstrijd v.v. Koudekerk 1 - Rohda ‘76. De jeugd staat vooral centraal deze middag. Zij kunnen op het voetbalcomplex gebruik maken van een springkussen en op Dikke Bertha schieten waarbij de snelheid van de bal wordt gemeten. Diegene die het hardste doelschiet kan leuke prijzen winnen.

De toegang tot het complex deze middag is voor een ieder vrij. v.v. Koudekerk nodigt een ieder uit deze bijzonder leuke en actieve middag bij te wonen.

Fotograaf: Josh Walet