Winkel

Tuijn Juwelier

Tuijn Juwelier

Tuijn Juwelier is gelegen in het stadscentrum.

Tuijn Juwelier
Aarkade 1-2
2406 BV Alphen aan den Rijn

Tuijn Juwelier

Als u voor stijl kiest 

image image image image image

Tuijn Juwelier, een prachtige opvallende winkel die schittert op de Aarkade in Alphen aan den Rijn. Met twee verdiepingen deelt zij de ruimte met Tuijn Optiek, waarbij beide bedrijven op een stijlvolle en sfeervolle manier zijn samengevoegd.

Begonnen in 1891 als juwelier in de Hooftstraat waaraan later een optiekafdeling toegevoegd werd, is Tuijn al meer dan 100 jaar bekend in Alphen aan den Rijn e.o. Nu met de 4e generatie aan het roer, hebben zij sinds 2009 beide winkels in het centrum weer herenigd in één spectaculaire winkel. De klanten van de juwelier en optiek worden op een fantastische manier bediend in één winkel die met twee verdiepingen en een grote lift lijkt op een klein warenhuis. Door middel van het gebruik van verschillende designs en een opvallende kleurenmix in het interieur is er een duidelijke scheiding in de ruim 440m² grote winkel aangebracht zodat de producten van zowel de optiek als juwelier volledig tot hun recht komen. Door deze moderne en elegante uitstraling valt de winkel ook op in het centrum van Alphen aan den Rijn en is de winkel niet te missen bij een dagje winkelen.

Bij Tuijn kunt u 6 dagen per week terecht voor een exclusief montuur, een horloge of een mooi sieraad voor uzelf of juist om iemand speciaal mee te verrassen. Met de unieke Tuijn cadeaubon heeft u een origineel cadeau tijdens de feestdagen. Deze kan namelijk zowel bij Tuijn Optiek als Tuijn Juwelier ingeleverd worden.

Tuijn Juwelier is constant bezig om het assortiment uniek en speciaal te houden. Ieder seizoen bieden zij weer een ruime nieuwe collectie aan colliers, armbanden, oorbellen, ringen, bedeltjes, partner- & verlovingsringen en horloges aan. U bent van harte welkom in onze winkel en wij helpen u graag met het vinden het juiste sieraad of horloge.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Tuijn Juwelier:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream