Nieuws

« Vorige - Volgende »

Mooij Huis opent zoekersplatform voor Alphen

30 mei 2015 - 12:29  •  reacties

Mooij Huis opent zoekersplatform voor Alphen

Alphen aan den Rijn -

Door middel van het zoekersformulier op de website kunt u aangeven naar welk type woning u op zoek bent, welke plaats, welke wijk en of u bijvoorbeeld een garage wenst. Wanneer er een woning in de verkoop komt die aan uw eisen voldoet, kan ik contact met u opnemen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod zelfs voordat de woning op Funda is aangemeld.

Uw woning verkopen? Doordat Mooij Huis Makelaardij over een groot zoekersbestand beschikt kan het voorkomen dat uw woning al verkocht is voordat het überhaupt op Funda is gepresenteerd.

Het is de bedoeling dat Mooij Huis matches (zogenaamde ‘treintjes’) maakt tussen de zoekers en mensen die hun huis willen verkopen. Door zoveel mogelijk woonwensen aan elkaar te koppelen, wordt de kans op een match veel groter. Vanzelfsprekend wordt alle privacy gevoelige informatie strikt vertrouwelijk behandeld.

Schrijf u vrijblijvend in als zoeker op: mooijhuis.nl. Het inschrijven als zoeker is voor u gratis en geheel vrijblijvend.

Mooij Huis Makelaardij is een vernieuwend en actief makelaarskantoor waar u zelf uw pakket kan samenstellen en daardoor ook geld kunt besparen. Daarbij wordt uw woning optimaal op Funda gepresenteerd en de foto’s door een ervaren vastgoedfotograaf gemaakt. Tevens wordt uw woning dagelijks van 09.00 – 21.00 en op zaterdag bezichtigd, heeft u 1 contactpersoon die van alles op de hoogte is en Mooij Huis Makelaardij stelt persoonlijke aandacht voorop.

U plaatst een gratis zoekaanmelding en Mooij Huis Makelaardij zet de trein in gang!

Fotograaf: Josh Walet