Nieuws

« Vorige - Volgende »

Miss Nederland kiest voor Rijnzicht!

1 juli 2013 - 12:36  •  Rijnzicht Oogkliniek  •  reacties

Miss Nederland kiest voor Rijnzicht!

Alphen aan den Rijn -

"Ik wilde eigenlijk nooit mijn ogen laten laseren omdat ik er doodsbang voor was, het zijn namelijk toch je ogen en je laat het zeker niet bij een willekeurige kliniek doen. Maar ik had er zoveel last van. Ik ben namelijk afgelopen jaar verkozen tot Miss Nederland en hierdoor reis ik veel. Ik doe ook veel fotoshoots en ik presenteer voor de televisie, dit zijn lange dagen en korte nachten slapen. Ook door het gebruik van veel make-up had ik regematig ontstoken ogen. Altijd die vervelende lenzen die in de weg zaten en branderige ogen aan het einde van de dag door vermoeidheid.

Toen ik had besloten om het toch te doen heb ik honderden forums afgespeurd en uiteindelijk stak Rijnzicht Oogkliniek er met vlag en wimpel uit. De ervaringen van anderen waren  positief en een kennis die daar al was geweest was ook zeer te spreken over Rijnzicht. Wat mij vooral opviel was dat de de mensen bij Rijnzicht ontzettend lief en behulpzaam waren, de oogartsen zijn vriendelijk en geven eerlijk advies, en vooral de nazorg was uitmuntend! Ik heb ook totaal geen complicaties gehad en ik kon na de behandeling alles gewoon doen. De behandeling zelf verliep ook snel, het deed ook totaal geen pijn, spannend was het wel. Ik vond het ook erg fijn dat tijdens de behandeling een ok-assistente aanwezig was en ik haar hand mocht vasthouden (op zo een moment voel ik mij dan toch een klein meisje).

Toen ik thuiskwam was het ongelofelijk.. ik kon gewoon alles weer zien! Ik had ook totaal geen pijn, mijn ogen waren alleen beetje tranerig en branderig. Het is nu 2 maanden geleden en ik heb nergens last van gehad, geen droge geïrriteerde ogen of complicaties, ik ben eindelijk af van die rotlenzen. Als ik dit eerder had geweten had ik het 3 jaar geleden al gedaan! En dan zeker bij Rijnzicht, ik vind ze de beste kliniek van Nederland! Zowel VOOR als NA de behandeling!"

Fotograaf: Josh Walet
Rijnzicht Oogkliniek.'
Rijnzicht Oogkliniek

Verder zonder bril of contactlenzen.