Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ondernemersmarkt met Zin!

28 oktober 2013 - 13:14  •  Adrie den Hartog  •  reacties

Ondernemersmarkt met Zin!

Alphen aan den Rijn -

Programma Het thema van deze dag is ‘Proeven’. Je kunt komen proeven van de sfeer, van de zelfgemaakte lekkernijen of van het flexwerken. Op de ondernemersmarkt  kun je kennis maken met de leden van de club. Leden hebben tevens diensten en producten ter beschikking gesteld voor een verloting. De flexruimten zijn vrij toegankelijk en voor de andere delen van het pand kun je een rondleiding krijgen. Verder zal op originele wijze in beeld gebracht worden hoe de leden met elkaar in verbinding staan. Bezoekers kunnen aansluitend voor € 3,00 aanschuiven bij de gezamenlijke lunch. Graag vooraf aanmelden via de website.

Ontmoetingsplek In een jaar tijd heeft de club ‘Ondernemers Met Zin!’ een eigen ontmoetingsplek gecreëerd voor haar leden. Je vindt er bijvoorbeeld starters, freelancers en doorgewinterde ondernemers uit diverse bedrijfstakken. Naast de flexwerkruimtes is de kantine is inmiddels hét centrale punt waar clubleden elkaar ontmoeten en samen lunchen, waarbij ook andere huurders uit het pand aanschuiven. ‘Op zo’n moment ontstaan de leukste verbindingen tussen mensen. Er is een aantal leden dat nu dus samenwerkt aan projecten. Dat is één van de dingen die ik wilde realiseren, toen ik hier een jaar geleden aan begon’, aldus initiatiefneemster Adrie den Hertog.

Zin In Ondernemen Zin In Ondernemen biedt ruimte aan ZZP’ers en kleine ondernemers om op een flexibele manier te werken, te netwerken, te vergaderen en op professionele manier relaties te ontvangen. Sinds de start in 2011 groeide de belangstelling voor de flexwerk- en vergaderlocatie flink en deze groei zal zich in 2013 voortzetten. Met de oprichting van de Club ‘Ondernemers Met Zin!’ eind 2012 hoopt Den Hertog meer ZZP’ers en kleine ondernemers te trekken. 

Fotograaf: Josh Walet