Nieuws

« Vorige - Volgende »

Stijladvies voor de perfecte kleur en het juiste model montuur bij Tuijn Optiek

10 oktober 2014 - 10:01  •  Tuijn Optiek  •  reacties

Stijladvies voor de perfecte kleur en het juiste model montuur bij Tuijn Optiek

Alphen aan den Rijn -

Op 3 oktober konden de eerste klanten al langskomen voor een afspraak bij Tuijn Optiek in Nieuwkoop (zie foto – mevrouw Bos krijgt stijladvies). De hele dag was de Silhouette styliste aanwezig om voor iedere deelnemer een kleuranalyse uit te voeren en deze te adviseren bij de keuze van een montuur. Door middel van een persoonlijk brilprofiel, waarbij er wordt gekeken naar de huidskleur en de gelaatsvormen, rekening houdend met de levensstijl en aankoopbehoefte werd er een profiel opgesteld. De afspraak werd afgesloten met een make-up sessie met veel tips & tricks.

De Silhouette styliste zal deze maand op de volgende vestigingen ook nog advies geven: 10 oktober bij Tuijn Optiek in de Ridderhof, 24 oktober bij Tuijn Optiek in Hazerswoude-Dorp en 31 oktober bij Tuijn Optiek in de Herenhof. Ook u kunt een afspraak maken! Deelname is beperkt dus neem contact op via de site of email met de betreffende vestiging voor het maken van een afspraak.

Heeft u ook altijd al willen weten welke kleuren het best bij u passen? Welke bril u het beste staat? Maak dan een afspraak in één van de bovengenoemde Tuijn Optiek vestigingen met de Silhouette Eyewear styliste.

Fotograaf: Josh Walet
Tuijn Optiek Centrum.'
Tuijn Optiek Centrum

Met meerdere vestigingen in Alphen.