Nieuws

« Vorige - Volgende »

Valentijnsdag bij Lemkes Bloemsierkunst in Alphen

11 februari 2016 - 10:43  •  reacties

Valentijnsdag bij Lemkes Bloemsierkunst in Alphen

Alphen aan den Rijn -

"Je maakt op Valentijnsdag een hoop leuke dingen mee in de winkel", zegt Peter van der Leede van Bloemsierkunst Lemkes. "Van onzekere mannen en jongens die rozen voor hun geheime liefde kopen tot mannen die 2 of meer boeketjes komen halen, en dan niet allemaal voor dezelfde vrouw."

In de bloemenzaak ziet men de Valentijnstraditie langzaamaan veranderen. "We zien dat men vaker voor een uitgebreid boeket gaat, in plaats van 'simpele' rozen", zegt Van der Leede. "Ook zien we steeds meer vrouwen die bloemen komen kopen voor hun Valentijn."

Speciaal voor Valentijnsdag geeft Lemkes ook de mogelijkheid om de bloemen te laten bezorgen. "Dit doen we omdat Valentijnsdag dit jaar op een zondag valt", legt Van der Leede uit. "De klanten kunnen tot 09.00 uur op Valentijnsdag bloemen bestellen. Deze kunnen dan tot 15.00 uur thuis worden bezorgd." Met moederdag heeft Lemkes ook al een bezorgactie gedaan, dit was toen een succes. "De verwachting is dat het bezorgen op Valentijnsdag een grote hit gaat worden, dit feest is een stuk commerciëler dan Moederdag," aldus Van der Leede.

Fotograaf: Josh Walet
Bloemsierkunst Lemkes.'
Bloemsierkunst Lemkes

Volgens de laatste innovaties en trends binnen het vakgebied.