Nieuws

« Vorige - Volgende »

Dansstudio Nubia geopend in Alphen aan den Rijn

5 februari 2016 - 17:32  •  reacties

Dansstudio Nubia geopend in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn -

De dansstudio staat onder leiding van de Alphense Nubia Eilander. Als afgestudeerd dansdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) werd het na jaren lesgeven tijd om haar eigen dansstudio te starten.

Wie is Nubia?
"Het dansen zit echt in mijn bloed en ik ben dan ook al op jonge leeftijd begonnen met dansen", vertelt Nubia. "Vanaf mijn veertiendebegon ik met lesgeven bij DOS Alphen aan den Rijn en al snel was ik vastberaden van mijn hobby mijn beroep te maken."

Nubia zette deze eerste stap met de 5 o'clock class, een vooropleiding aan de AHK. Later deed ze op dezelfde school auditie voor de opleiding Docent Dans en studeerde ze in 2010 af als allround dansdocent, danser en choreograaf.

Na ruim 15 jaar lesgeven in diverse stijlen en bij verschillende dansscholen werd het tijd voor de volgende uitdaging: Dansstudio Nubia. "Ik hoop andere dansers en danseressen hetzelfde plezier in dans te geven als dat ik er zelf aan beleef. 'Dansen met plezier, bewegen met passie' is dan ook niet voor niets de slogan van de dansstudio."

Kleinschalig en gezellig
"Tijdens de lessen is er aandacht voor de ontwikkeling van het dansniveau en er is ruimte voor ontspanning en plezier", aldus Nubia. "Voorop staat dat met enthousiasme en positiviteit een prettige danssfeer wordt gecreëerd. Op deze manier doen de leerlingen nieuwe danservaringen op, uiteraard onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde docenten."

Dansstudio Nubia is te vinden in de gymzaal aan de Honingzwam in Alphen aan den Rijn. Als kleinschalige en gezellige dansstudio met een groeiend dansaanbod worden op maandag enkele lessen geven. Voor 10 jaar en ouder is er een les Fusion/Streetdance, voor dansers van 16 jaar en ouder en volwassen wordt de les Modern/Jazz gegeven. Iedereen is welkom voor een gratis proefles.

Wil je meer informatie over Dansstudio Nubia? Kijk dan eens op www.dansstudionubia.nl of op www.facebook.com/dansstudionubia.

Fotograaf: Josh Walet
Dansstudio Nubia.'
Dansstudio Nubia

De leukste dansstudio van Alphen aan den Rijn!