Nieuws

« Vorige - Volgende »

Snackbar de Haven gaat in protest tegen gemeente

11 februari 2016 - 17:31  •  reacties

Snackbar de Haven gaat in protest tegen gemeente

Alphen aan den Rijn -

"In 2000 kreeg ik de belofte dat mijn snackbar in het bestemmingsplan van dit gebied zou worden opgenomen", zegt De Ridder. "Nu zegt de gemeente de huur op, omdat we niet binnen het bestemmingsplan zouden passen."

De Ridder gaf bij de gemeente aan dat hij, als hij toch zou moeten vertrekken, wel interesse zou hebben in de plek van de oude benzinepomp op de Eikenlaan. "De gemeente beloofde te helpen zoeken naar een nieuwe locatie", zegt De Ridder. "Maar nu kreeg ik ook nog eens te horen dat ik zelf maar een nieuwe plek moest gaan zoeken."

De gemeente Alphen komt volgens De Ridder haar beloftes niet na. "Ik heb van de gemeente de belofte gekregen dat ik hier nog zeker 3 of 4 jaar mocht blijven zitten, volgens die belofte hoef ik dus niet te sluiten op 1 januari", legt De Ridder uit.

De snackbareigenaar gaat nu demonstreren tegen het besluit van de gemeente. "Ik heb de gemeente beloofd om het komende jaar flink van me te laten horen", aldus De Ridder."En dat gaat ook gebeuren, ik heb binnen mijn opvoeding namelijk meegekregen dat je beloftes altijd moet nakomen."

Fotograaf: Josh Walet
Snackbar de Haven.'
Snackbar de Haven

Voor de lekkere trek!