Nieuws

« Vorige - Volgende »

Goed voorbereid op reis: Zorg en Zekerheid organiseert vaccinatiedagen

25 april 2016 - 16:10  •  Zorg en Zekerheid  •  reacties

Goed voorbereid op reis: Zorg en Zekerheid organiseert vaccinatiedagen

Alphen aan den Rijn -

Verre reis? Voorkom een infectie
Op reis loop je het risico in aanraking te komen met ziekten waar het menselijk lichaam geen of onvoldoende weerstand tegen heeft. Met vaccinaties en andere preventieve maatregelen zijn veel infectieziekten tegen te gaan. Afhankelijk van de duur van het verblijf, de bestemming, geplande activiteiten en de gezondheid zijn vaccinaties verplicht of aanbevolen. 

Vaccineren op afspraak
Een reizigersreizigersverpleegkundige van KLM Health Services vaccineert en geeft advies over gezondheidsrisico’s op reis. De vaccinatiedag in Alphen aan den Rijn is op woensdag 18 mei van 10.00 tot 13.00 uur. Ook in de andere verzekeringswinkels worden vaccinatiedagen georganiseerd. Kijk op zorgenzekerheid.nl/vaccinatiedagen voor de andere data. 

Kosten
Iedereen is welkom, ongeacht of u verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid of niet. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering geldt wel of geen vergoeding van de vaccinatiekosten. Controleer hiervoor de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering. Als er geen vergoeding vanuit de aanvullende verzekering geldt, betaalt u de vaccinatiekosten na afloop van de afspraak. 

Interesse?
Maak eenvoudig en snel online een afspraak via zorgenzekerheid.nl/vaccinatiedagen. Aanmelden kan ook in de verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid. Of bel KLM Health Services via (020) 6 490 494 (maandag, dinsdag en vrijdag van 09.30 - 12.00 uur, woensdag en donderdag van 13.00 - 15.30 uur). 

Zorg en gezondheid
En Zorg en Zekerheid is doorlopend actief op het gebied van preventie. Thuis, maar ook op vakantie. Zo kan iedereen gezond op reis. 

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.