Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gehoorbeschermingsactie in verzekeringswinkel van Zorg en Zekerheid

28 februari 2017 - 16:16  •  Zorg en Zekerheid  •  reacties

Gehoorbeschermingsactie in verzekeringswinkel van Zorg en Zekerheid

Alphen aan den Rijn - Misschien hebt u zelfs al wel eens last van vervelend suizen of een piep in uw oren. Het gebruik van gehoorbeschermers kan dit voorkomen. Op dinsdag 18 april verricht audicien Schoonenberg Hoorcomfort in onze verzekeringswinkel aan de Julianastraat 29 gratis gehoorchecks, geeft advies en biedt korting op gehoorbeschermers.

Korting op gehoorbescherming
Behalve dat de gehoorcheck op 18 april dag gratis is, ontvangt u van Schoonenberg Hoorcomfort ook nog eens een aantrekkelijke korting:

  • € 25,00 korting op een set Otoplastiken (maatwerk gehoorbescherming).
  • 20% korting op een set universele gehoorbescherming.
  • 10% korting op alle randapparatuur en onderhoudsproducten.

Bent u bij Zorg en Zekerheid verzekerd, dan geldt deze korting voor heel 2017. Buiten de genoemde datum in april kunt u voor deze kortingsactie terecht bij een van de filialen van Schoonenberg Hoorcomfort.

Bij verschillende aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid krijgt u een vergoeding voor de aanschaf van gehoorbescherming. Informatie vindt u in uw polisvoorwaarden en in de Zorg en Zekerheid app.

Aanmelden
Deze actie is op afspraak. U meldt zich hiervoor gemakkelijk aan in onze winkel, telefonisch via (071) 5 825 825 of via www.zorgenzekerheid.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.