Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gezond eten en bewegen met de 'Ik Beweeg en Eet Wijzer'

31 augustus 2016 - 16:14  •  Zorg en Zekerheid  •  reacties

Gezond eten en bewegen met de Ik Beweeg en Eet Wijzer

Alphen aan den Rijn - Voor scholen is hier een digitaal lespakket aan toegevoegd. Vanaf 17 augustus biedt Zorg en Zekerheid dit pakket gratis aan bij alle basisscholen in haar regio.

Het 'Ik Beweeg en Eet Wijzer' lespakket geeft uitleg over gezond eten en bewegen en bevat allerlei handige tips voor kinderen om hier zelf mee aan de slag te gaan.  Daarnaast helpt het digitale pakket leerlingen van groep 6, 7 en 8 om samen met hun leerkracht  vragen via het digibord te beantwoorden.

"Jong gedaan is oud geleerd", zegt Ton van Houten, voorzitter Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid. "Een cliché maar wel waar. Als kinderen leren hoe hun lichaam werkt, waarom bewegen gezond is en dat de Schijf van Vijf kan helpen gezond te eten, dan kunnen zij de basis leggen voor een gezonde leefstijl. Wij dragen daar graag aan bij met de uitgave van de 'Ik Beweeg en Eet Wijzer'."

Bestellen
U kunt het digitale lespakket, incl. de gids Ik Beweeg en Eet Wijzer bestellen via www.zorgenzekerheid.nl/ikeetwijzer. Geef aan hoeveel gidsen u wilt ontvangen, dan ontvangt u deze van ons via de post. Het lespakket ontvangt u digitaal. 

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.