Nieuws

« Vorige - Volgende »

18-jarige Alphenaar opgepakt na korte achtervolging

31 augustus 2016 - 16:41  •  reacties

18-jarige Alphenaar opgepakt na korte achtervolging

Alphen aan den Rijn - Om 06.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat drie mannen zich in de Van Koetsveldstraat in Den Haag verdacht ophielden. Toen de politie ter plaatste kwam, gingen zij er vandoor. Agenten wisten al vrij snel op de Goeverneurlaan een 25-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan te houden. Een tweede verdachte, een 18-jarige man uit Alphen aan den Rijn, werd aangehouden op de Stieltjesstraat.

De derde verdachte stapte in een auto en deze werd later op de Rijswijkseweg nabij de Draaistraat gesignaleerd. Een motoragent gaf de bestuurder een stopteken. De bestuurder negeerde dat waarna de agent een schot loste op de auto. De auto werd later in de Bontekoestraat leeg aangetroffen. Even later werd een derde verdachte, een 23-jarige man uit Antwerpen nabij station Moerwijk aangehouden.

De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek. Bij meer informatie die mogelijk te maken kan hebben met dit onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Fotograaf: Josh Walet