Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tweede editie van het Ramadan voetbaltoernooi

6 juli 2016 - 10:26  •  Rochdi Sawri  •  reacties

Tweede editie van het Ramadan voetbaltoernooi

Alphen aan den Rijn - In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 juli waren de jongeren uitgenodigd op het sportcomplex van voetbalvereniging Alphense Boys. Het waren met name tieners die tussen 00.00 en 00.30 uur in grote getalen kwamen opdagen. Met ruim 75 deelnemers, verdeelt over twee veldjes, leek er niks meer in de weg te staan voor een mooie tweede editie van het toernooi.

Helaas is het in Nederland lastig om het weer te vertrouwen, er ontstonden langdurige onweers- en regenbuien. De kans op voetballen werd daardoor steeds kleiner. Om geen enkel risico te lopen en de veiligheid van de spelers te garanderen werd het toernooi na 10 minuten afgelast. De teleurstelling was na afloop groot, maar er stond nog een heerlijke maaltijd, verzorgd door moskee El Fath, op de jongeren te wachten.

Ondanks het weer dat niet mee werkte bleef het nog lang gezellig in de moskee. Namens Alphen Beweegt en BOOST willen wij iedereen die aan dit initiatief heeft bijgedragen bedanken. We zullen ons best doen om dit toernooi ieder jaar terug te laten komen.

Fotograaf: Josh Walet
Alphense Boys.'
Alphense Boys

Eén van de grootste sportverenigingen in Alphen.