Nieuws

« Vorige - Volgende »

Atlas Fietsen breidt uit in het winkelcentrum Atlas

12 november 2016 - 16:53  •  reacties

Atlas Fietsen breidt uit in het winkelcentrum Atlas

Alphen aan den Rijn - Ondertussen kunnen de heren met trots zeggen dat ze een tweede filiaal hebben in Zoetermeer. Maar het meest trots zijn ze nog op het feit dat ze in Alphen aan den Rijn zijn verhuisd naar een groter pand. Het pand van het oude chinese restaurant Jasmine aan de Provinciepassage is nu van de fietsenwinkel.

"Gelukkig blijven wij wel in hetzelfde winkelcentrum. Wij willen onze klanten laten zien dat wij dankzij hun nu ons filiaal kunnen uitbreiden. Zo blijft onze bereikbaarheid hetzelfde, iets wat wij erg belangrijk vinden", zegt Nemat. Hij is blij met het vertrouwen dat de klanten in hun hebben gehad en wil ze verzekeren dat de service bij Atlas Fietsen blijft zoals het is.

Daarnaast zullen ze ook nog hun assortiment uitbreiden met meer merken. "Wij willen onze klanten graag meer kunnen bieden, zodat ze hopelijk nog meer tevreden zullen zijn." De heren verkopen Batavus, Sparta, Kalkhoff, Focus en nog veel meer! Ook oerhollandse fietsmerken als RIH en BSP zijn bij Atlas Fietsen te vinden.

Proefritje maken? Dat kan bij Atlas Fietsen vrijblijvend in hun gloednieuwe winkel!

Fotograaf: Josh Walet
Atlas fietsen.'
Atlas fietsen

De fietsspecialist in winkelcentrum de Atlas.