Nieuws

« Vorige - Volgende »

Laat je verrassen en kom naar FIJN koffie & wijn!

21 maart 2019 - 10:07  •  reacties

Laat je verrassen en kom naar FIJN koffie & wijn!

Alphen aan den Rijn - FIJN begon als koffie- en wijnbar maar inmiddels is de lunch en- avondkaart ook een groot succes. Alleen, nog niet alle mensen weten dat je bij ons een hapje kunt eten, maar dat kan zeker wel! Bijvoorbeeld onze shared dining, een combinatie van heerlijke gerechten die je kunt delen. Zo hoef je niet te kiezen en kun je met elkaar genieten van een heerlijk en afwisselend diner.”, vertelt eigenaresse Daisy.

Alphens Restaurantweek
FIJN doet voor het eerst ook mee met de Alphens Restaurantweek, zodat men kan proeven wat FIJN in huis heeft. Martijn is het creatieve brein achter het menu. “Hij heeft jaren in diverse horecazaken gewerkt, in sterrenrestaurants, met sterrenkoks. Wij hebben geen standaard kaart, wij willen onze gasten verrassen met bijzondere gerechten en houden er van om te experimenteren. En daar is Martijn heel goed in!” Als de Alphense Restaurantweek een succes wordt, denken Daisy en Martijn er over na om de keuken uit te breiden.

WijnSpijs wandeling
Daar waar Martijn het gezicht is in de zaak zelf, verzorgt Daisy alles achter de schermen bij FIJN. “Het kriebelde al een tijdje om iets nieuws te organiseren in Alphen. We kregen van vrienden een WijnSpijs wandeling cadeau. Het was zo’n geweldige en leuke middag en dus dacht ik, zoiets moet ook naar Alphen komen”, vertelt Daisy. Je maakt een wandeling door je eigen stad langs diverse horecagelegenheden en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie.

“Ik heb de diverse partijen en ondernemers bij elkaar gebracht, en vanuit FIJN organiseren wij de WijnSpijs wandeling in Alphen aan den Rijn op zondagmiddag 7 april. Met ondersteuning van WijnSpijs.nl hebben we samen al meer dan 160 kaarten verkocht!”. Ook op deze dag zal FIJN een klein gerechtje serveren dat je niet verwacht, zo lekker, laat je verrassen! Met lekker weer zit je heerlijk in het zonnetje op ons terras aan de Rijn, met een glaasje wijn. Hoe FIJN!

Kaarten voor de WijnSpijs wandeling zijn hier te koop. Wees er snel bij want VOL = VOL!

FIJN
De kleine dingen maken het verschil bij FIJN. We onthouden hoe jij je koffie drinkt, welke wijn je lekker vindt en je wordt ontvangen met een glimlach. “Wij worden blij van onze gasten en ik geloof dan ook dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. En luisteren naar wat onze gasten willen en daarop inspringen is het belangrijkste wat er is.”, aldus Daisy.
Dat Daisy organisatorisch op haar best is, blijkt wel uit eerdere evenementen die FIJN organiseerde. Naast haar baan als luchtverkeersleider op Schiphol toren, organiseerde zij veel geslaagde evenementen; de Girls Night Out, Koningsnacht, de Pre New Years Party’s en iedere laatste donderdagavond van de maand is er de PUBquiz, de zaak zit dan helemaal vol. Samen met het team van FIJN weet Daisy er steeds weer een geslaagd evenement van te maken.

FIJN is een klein (maar fijn!) zaakje in het Alphense centrum met een frisse en eigentijdse inrichting. In de hele zaak kun je gebruik maken van verschillende gezellige zithoekjes. Bij FIJN kun je genieten van horeca, maar wel met een 'huiskamergevoel’, persoonlijk en gemoedelijk. FIJN biedt alles wat je verwacht van horeca tussen 10 uur ’s morgens tot middernacht; van koffie en thee (met elke dag vers gemaakte taartjes) tot een heerlijke lunch, van een lekkere borrel met borrelplank tot een verrassende avondkaart. Zodra het lenteweer met een zonnetje inzet, strijk je neer op het terras aan de Oude Rijn en vanaf april zal het terras overdekt worden met een grote overkapping. Dat wordt dus FIJN genieten!

 

Fotograaf: Josh Walet
FIJN.'
FIJN

Hippe en trendy koffie, wijn en foodbar