Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Heel Alphen zoekt' was een succes

28 mei 2019 - 15:09  •  reacties

Heel Alphen zoekt was een succes

Alphen aan den Rijn - Met deze kaart kon men zich melden in de Aarhof, alwaar de presentator en zijn charmante assistente de unieke code invulde in de computer. Net als bij het populaire programma ‘Wie is de Mol’ kreeg de kandidaat een rood of groen scherm te zien. Bij een rood scherm had je pech en bij een groen scherm ging je door naar de volgende ronde.

In alle winkels in de Aarhof kon men deze key-cords vinden, hierdoor ontstonden soms hilarische taferelen, men ging heel bewust in de winkels opzoek naar de ‘kanskaarten’. Om stipt 15.00 uur werden alle finale kandidaten terug verwacht voor het finalespel. Onder grote belangstelling van meegenomen familie en bekenden ondergingen ruim 15 kandidaten een vragenspel van de presentator. Wie de vragen - die allemaal betrekking hadden op de Aarhof en Alphen - goed kon beantwoorden ging uiteindelijk naar het ‘Gouden envelop spel’ wat weer een knipoog was naar ‘Miljoenenjacht’.

De laatste vijf overgebleven kandidaten mochten één van de gouden enveloppen kiezen. De uiteindelijk gelukkige winnaars Myke en Silke Ridder uit Alphen hadden de winnende envelop en kunnen eerdaags een prachtige 55” televisie ontvangen, de overige vier kandidaten ontvingen een prachtige bos bloemen.

Al met al weer een gezellige en leuke activiteit in de Aarhof, de reacties van het winkelende publiek waren louter positief. Via de sociale media kanalen melde zelfs iemand die - weliswaar tevergeefs - 1,5 uur aan het zoeken was geweest en dus niks had kunnen vinden maar wel een leuke zaterdag dag had hierdoor. Heb jij deze leuke actie gemist volg ons dan ook op Facebook en Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de activiteiten in de Aarhof. Want ‘in de Aarhof beleef je het allemaal’.

Fotograaf: Aarhof
Aarhof.'
Aarhof

Gelegen in het stadshart.