Nieuws

« Vorige - Volgende »

C1000 Huismerk grote favoriet van klantenpanel Ten Brink Foodretail

29 oktober 2012 - 11:35  •  Ten Brink Foodretail  •  reacties

C1000 Huismerk grote favoriet van klantenpanel Ten Brink Foodretail

Alphen aan den Rijn -

Geen verrassing
Het testteam omschrijft het C1000 Huismerk als ‘goede prijs-kwaliteitverhouding’, ‘aantrekkelijke verpakking’ en ‘smaakvol’. “Dat verbaast me niets”, vertelt supermarkteigenaar Edwin Ten Brink. “Ons huismerk is zeer aantrekkelijk door de prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide assortiment. Eigenlijk is er van ieder A-merk een huismerk variant te vinden in onze schappen. Zelfs de cola van het C1000 Huismerk wordt door het testteam aanbevolen en krijgt een gedeelde eerste plaats met Coca Cola. Dat is pas een compliment! Het is al jaren bekend, maar wordt nu weer bevestigd door ons klantenpanel. De A-merken moeten steeds meer vechten voor een plekje in onze winkel”.

Klantenpanel Ten Brink Foodretail
Sinds september testen 100 klanten iedere week drie merken van één product: het A-merk, C1000 Huismerk en C1000 Basismerk. Na het ophalen van de gratis testbox proeven en testen onze klanten thuis onze producten. Vervolgens zien we op Facebook en in de winkel welk product Ten Brinks Testteam het ‘leukst’ vindt en benoemd wordt tot ‘Product van de week’. Dat hoeft dus niet het duurste of beste product te zijn, het gaat erom wat de klanten ervan vinden.

Producten van de week
Inmiddels heeft het testteam zeven producten getest. Het eerste favoriete product is Douwe Egberts koffie geworden. De koffie van DE werd beoordeeld als “Vertrouwd” en “Ik betaal liever iets meer”. C1000 Huismerk jam werd daarna bekroond tot Product van de week: “Vol van smaak”, aldus één van onze testers. Daarna volgden Premium brood van Uw eigen bakker, C1000 Huismerk mais, C1000 Huismerk melkbiscuit, Coca Cola Light én C1000 Huismerk Cola Light en C1000 Huismerk beschuit.

Nog 9 producten te gaan
Tot en met december 2012 testen er iedere maand 100 klanten drie producten per week. “We hebben er nog 9 te gaan. Het is iedere week weer spannend welke als favoriet uit de bus valt. We zien dat er vooral een strijd is tussen het A-merk en C1000 Huismerk. Maar ook het C1000 Basis merk heeft aanhangers. Kortom: ons assortiment heeft voor iedere portemonnee wat wils”.

Fotograaf: Josh Walet
Jumbo Ten Brink Food.'
Jumbo Ten Brink Food

Jumbo Ten Brink Food is gelegen in De Herenhof.