Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuw Elan achter VOA standpunt over Lage Zijde

17 juni 2013 - 19:57  •  reacties

Nieuw Elan achter VOA standpunt over Lage Zijde

Alphen aan den Rijn -

Aangezien er grote onzekerheid is of deze doelen uiterlijk per 1 oktober 2013 worden gehaald, vindt Nieuw Elan dat er vooralsnog geen verdere overeenkomsten met Vorm moeten worden aangegaan dan wel bekrachtigd. Pas als per 1 oktober aan alle eerder gestelde voorwaarden is voldaan, kunnen de eerstvolgende handtekeningen worden gezet. Daarmee wordt ook de weg naar een alternatieve invulling van het gebied niet onmogelijk gemaakt. Een alternatief waaraan ook direct moet worden begonnen, zoals ook de VOA heeft bepleit.  

Nieuw Elan roept alle betrokkenen in Alphen aan den Rijn, zoals ondernemers, omwonenden, deskundigen,  investeerders maar ook de andere politieke partijen op, om gezamenlijk aan dit alternatief voor de bestaande plannen te gaan werken. Daarbij moet het enige doel zijn, het belang van onze stad. Niemand mag elkaar verwijten maken over het verleden of de ontstane situatie en daar politieke voordelen uit trachten te behalen. De huidige economische en technologische ontwikkelingen kon niemand voorzien, en daarom moeten we oplossingsgericht met elkaar in gesprek gaan.

In de commissievergadering van aanstaande donderdag zal de partij een oproep doen aan de andere partijen om gezamenlijk iets te ondernemen. 

 

Fotograaf: Josh Walet