Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hans Bakker wint fotowedstrijd Mijn Mooiste Plekje

6 mei 2017 - 15:44  •  Henk Langerak  •  reacties

Hans Bakker wint fotowedstrijd Mijn Mooiste Plekje

Alphen aan den Rijn - De tweede prijs was voor Peter van den Wijngaard uit Koudekerk met een bijzondere opname van het kunstwerk De Tol aan de Laan der Continenten. Hij fotografeerde de tol van onderaf waardoor het kunstwerk fraai afsteekt tegen een blauwe lucht met kleine witte wolkjes. De prijs bestond uit een waardebon van 100 euro.

John Wiersma stond letterlijk met zijn benen in het water toen hij onder de nieuwe Maximabrug zijn foto maakte die de derde prijs - een waardebon van 50 euro - won. De gesplitste opritten wijken daardoor mooi naar de uithoeken van de foto.

Eervolle vermelding
Eervolle vermeldingen waren er voor Jordan Blaauw met een foto van kale boomstammen in mysterieus licht, voor Paul van Deurse voor een foto van bliksemschichten achter korenmolden De Eendracht en voor Manon Brugman voor een foto van een dampend rietveld in ochtendlicht in het Zegerslootgebied.

Voor de fotowedstrijd, die fotoclub Alphoto organiseerde in samenwerking met Media Markt, waren bijna 130 foto's ingestuurd door ongeveer 60 fotografen.

Fotograaf: Josh Walet
Media Markt.'
Media Markt

Media Markt is een multimediawinkel.