Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Succes Zomerspektakel vooral te danken aan vrijwilligers'

12 april 2017 - 13:53  •  reacties

Succes Zomerspektakel vooral te danken aan vrijwilligers

Alphen aan den Rijn - "We hebben echt veel vrijwilligers nodig, die het net als wij gewoon fantastisch vinden om te helpen van het Zomerspektakel een onwijs gaaf feest te maken", aldus Stanley. "Als jij jouw sportclub een warm hart toedraagt, meld je dan bij jouw club als vrijwilliger om te helpen! Want als vrijwilliger van het Zomerspektakel of de TCV Obstacle Run kun je geld verdienen voor jouw club."

Een sportclub kan tien mensen aandragen, die ieder zes uur als vrijwilliger werken. De club ontvangt dan 250 euro en iedere vrijwilliger krijgt ook nog eens een ticket voor het zondagavondprogramma van Zomerspektakel met Chef'Special, Waylon en de Jostiband. "Op deze manier verdien je geld voor de club, een ticket en help je anderen te genieten van een heel gaaf spektakel. Geef je dus op namens je club of individueel", benadrukt Stanley.

Samenwerking met VSB fonds Alphen
Het VSB fonds Alphen aan den Rijn ondersteunt onder andere culturele en maatschappelijke initiatieven in en om Alphen aan den Rijn. Kirsten Renaud, bestuurslid van het Fonds: "De vrijwilligers van de verenigingen die helpen tijdens de TCV Obstacle Run ontvangen een vergoeding voor de clubkas. Dus door het sportieve evenement met elkaar mogelijk te maken 'verdienen' de leden een flink bedrag voor hun vereniging. En daar werkt het VSB Fonds Alphen aan den Rijn e.o. ook graag aan mee! Wij geven de (sport)verenigingen deze keer een steuntje in de rug zonder dat zij een aanvraag hoeven in te dienen."

Fotograaf: Josh Walet