Nieuws

« Vorige - Volgende »

Van alles te beleven tijdens de Jaarmarkt

12 september 2012 - 17:38  •  reacties

Van alles te beleven tijdens de Jaarmarkt

Alphen aan den Rijn -

De kraampjes zullen dit jaar weer een groot deel van het centrum bestrijken. Onderdeel hiervan is ook de Streekmarkt waar producten uit Alphen aan den Rijn en omgeving gepresenteerd zullen worden. Ook de kindervrijmarkt zal dit jaar weer gehouden worden.

Maar ook de paardenmarkt en het ringsteken ontbreken natuurlijk niet, dit zal net als voorgaande jaren plaatsvinden in het Burgemeester Visserpark. Hier zullen ook een aantal demonstraties Western rijden gegeven worden door Lone Star Western Stable.

Het Thorbeckeplein is in samenwerking met Sportspectrum en diverse sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn omgetoverd tot sportplein. Verschillende sportvelden zijn hier opgestart waar demonstraties gegeven zullen worden maar het publiek kan natuurlijk ook deelnemen aan de activiteiten.

Op het plein bij de Hema zullen jonge artiesten de kans krijgen om zich te presenteren op een podium en natuurlijk is de hele dag de kermis op het Aarplein te vinden.

's Avonds is er zowel op het Rijnplein als bij de Paradijslaan een podium met verschillende, nationaal bekende artiesten en kan er in veel uitgaansgelegenheden zoals Alle Hens een drankje worden gedaan en bij Querelle is het ook feest met live bands. Ook het traditionele Straatfeest mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Jaarmarkt!

Vind jij dat er nog iets ontbreekt? Laat het dan vooral weten in de comments!

Fotograaf: Josh Walet
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..

19-09-2012 tot 19-09-2012 - Jaarmarkt 2012.'
19-09-2012 tot 19-09-2012 - Jaarmarkt 2012

Op de derde woensdag in september!