Nieuws

« Vorige - Volgende »

Wie verdient volgens u een lintje?

2 mei 2014 - 09:12  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Wie verdient volgens u een lintje?

Alphen aan den Rijn -

Iemand kan al in aanmerking komen voor een Koninklijke Onderscheiding als diegene 6 uur per week, 15 jaar lang vrijwilligerswerk doet. Als u die persoon opgeeft is de kans groot dat die in 2015 tijdens de lintjesregen voor Koningsdag een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mag nemen. Lintjes worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse 'lintjesregen' of bij een bijzondere gelegenheid. De lintjesregen is elk jaar op de laatste werkdag voor Koningsdag.

Wat moet u daarvoor doen?
Als u vindt dat iemand een lintje verdient, dan kunt u contact opnemen met de medewerker Koninklijke Onderscheidingen, mevrouw J. Witteveen van het bestuurssecretariaat gemeente Alphen aan den Rijn, telefoon: 14 0172. Zij kan u verder informeren over de voorwaarden.

Wilt u meer informatie?
Informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding, inclusief het benodigde aanvraagformulier. Kijk dan op www.lintjes.nl.

Wij ontvangen uw aanvraag vóór 15 juni 2014
U kunt tot uiterlijk 15 juni 2014 uw aanvraag indienen. U kunt deze sturen naar:

Burgemeester T.P.J. Bruinsma
Ter attentie van bestuurssecretariaat
Postbus 5
2400 AA  Alphen aan den Rijn

Uw voorstel wordt door de burgemeester, de Commissaris van de Koningin, het Kapittel voor de Civiele Orden (adviesorgaan) en de betrokken minister worden beoordeeld.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: lintje