Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gemeente Alphen sluit zich aan bij OmgevingsAlert

10 juni 2016 - 10:38  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Gemeente Alphen sluit zich aan bij OmgevingsAlert

Alphen aan den Rijn -

Het gaat hierbij om aanvragen, omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen, watervergunningen, verordeningen en verkeersbesluiten van onze gemeente en van overige (lokale) overheidsinstanties. Naar verwachting volgen binnenkort ook de vergunningen die vanuit de Algemene Plaatselijke Verordening worden verstrekt en de drank- en horecavergunningen. "Dit is een stap voorwaarts in het verbeteren van de digitale dienstverlening aan onze inwoners", aldus wethouder Kees van Velzen.

De app heeft een alert-functie en beperkt zich tot officiële publicaties op www.overheid.nl. De informatie op de app is gedurende acht weken, gerekend vanaf de datum van de publicatie, zichtbaar voor het publiek.

Gebruik van de app
De OmgevingsAlert app is geschikt voor Android-, Apple- en Windows-toestellen. Via de app kunt u een bericht ontvangen als er in uw omgeving iets speelt en is een aanvulling op de bekendmakingen op www.overheid.nl en de publicaties in de Week in beeld.

De app is te dowloaden in de App Store van Apple, Windows Phone Store of Google Play. De lokale bekendmakingen blijven ook in te zien in de Week in beeld in de huis-aan-huiskrant en op de gemeentelijke website.

 

Fotograaf: Josh Walet