Nieuws

« Vorige - Volgende »

Buitenspelen doe je met elkaar

8 september 2014 - 17:14  •  Zorg & Zekerheid  •  reacties

Buitenspelen doe je met elkaar

Alphen aan den Rijn -

"Tijdens de buitenspeeldag op 10 september organiseren we samen met Zorg en Zekerheid een aantal spellen, is er een springkussen en kunnen kinderen zich laten schminken. De middag sluiten we af met een ballonnenwedstrijd. Ook ouders zijn natuurlijk van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Niets leuker om via deze middag contact te leggen met je buurtbewoners."

Belang
"Buitenspelen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het is gezond en ze zijn in beweging. Het is ook goed voor hun sociale ontwikkeling omdat ze andere kinderen leren kennen en daardoor leren samenwerken. Maar ook bij onenigheden leren kinderen zelfstandig problemen op te lossen", vertelt Klijn. "Daarnaast is het ook voor de buurt goed als er kinderen buitenspelen. Dat maakt de buurt een stuk gezelliger en geeft ouders ook de kans elkaar te leren kennen. Al met al reden genoeg voor Zorg en Zekerheid en WijKids om deze middag te organiseren."

Allemaal komen
Op woensdagmiddag 10 september vanaf 14.00 uur zijn alle kinderen en hun ouders en familie van harte welkom op de buitenspeeldag in Alphen aan den Rijn. De sportieve middag sluiten we af met een ballonnenwedstrijd. Degene van wie de ballon het verst komt, wint een buitenspeelpakket met o.a. een basketbal, een vlieger en een springtouw.

Meer informatie is te vinden op www.zorgenzekerheid.nl/buitenspeeldag en www.wijkids.com. Locatie voor de buitenspeelmiddag is naast de voetbalkooi aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn. WijKids is een samenwerking tussen Participe en Sportspectrum in Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.