Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens.nl binnenkort op Snapchat en Instagram

20 oktober 2016 - 14:52  •  reacties

Alphens.nl binnenkort op Snapchat en Instagram

Alphen aan den Rijn - De berichten zoals die nu op Alphens.nl en de eigen Facebookpagina staan worden geautomatiseerd aangepast naar een vorm, die beter aansluit bij media als Instagram en Snapchat. Op Instagram blijven de berichten altijd bewaard. Op Snapchat is steeds de laatste 24 uur beschikbaar.   

Overigens worden de berichten, foto's en filmpjes ook opgeslagen op alphens.nl zelf, waar ze wel bewaard blijven. Met deze meer op jongere mensen gerichte manier van berichtgeving hoopt Alphens.nl ook een nieuwe generatie te interesseren voor wat er in onze woonplaats gebeurt.  

In een wat later stadium is het ook mogelijk om per locatie of gebeurtenis Snapchatberichten te bundelen. De berichten zijn ook uitermate geschikt om op TV-schermen in wachtruimtes, in winkels en openbare gelegenheden circulerend te vertonen, waarbij eventueel eigen content gemengd kan worden met het Alphense nieuws. Een voorbeeld daarvan is het Cityscherm in de Pieter Doelmanstraat.  

Voor adverteerders ontstaan we weer nieuwe mogelijkheden, waarbij de boodschap direct bij de juiste doelgroep terecht komt.  

 

SCAN onderstaande SNAPCHAT code om de ALPHENSNL snap story te volgen. 

 

Fotograaf: Josh Walet