Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vakantiespel zoekt leden en voorzitter Sintcommissie

11 april 2017 - 10:26  •  reacties

Vakantiespel zoekt leden en voorzitter Sintcommissie

Alphen aan den Rijn - Stichting Vakantiespel organiseert ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie het Vakantiespel, een evenement voor ongeveer 1600 kinderen van de Alphense basisscholen. Daarnaast organiseert de stichting ook ieder jaar de Sinterklaasintocht in Alphen aan den Rijn en verhuurt zij Sinten en Pieten. De Sintactiviteiten vormen een extra inkomstenbron voor het Vakantiespel en zorgen voor naamsbekendheid van de stichting. 

"Als lid van de Sintcommissie mag je je het hele jaar bezighouden met pepernoten, baarden en kostuums", vertelt voorzitter Robbert Zantingh. "Het is een mooie manier om ervaring op te doen met vrijwilligerswerk en je CV op te bouwen, maar uiteraard is het ook gewoon een gezellige club mensen die het leuk vinden om samen activiteiten te organiseren."

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen vóór 21 april reageren op de vacatures. Op 24 of 25 april wil de stichting al de eerste gesprekken gaan voeren, omdat de voorbereidingen al snel van start zullen gaan.

Fotograaf: Josh Walet
Stichting Vakantiespel.'
Stichting Vakantiespel

De leukste week van je vakantie!