Nieuws

« Vorige - Volgende »

Persoon neergeschoten op parkeerplaats Herenhof

21 juli 2014 - 18:14  •  reacties

Persoon neergeschoten op parkeerplaats Herenhof

Alphen aan den Rijn -

Wapen in sloot gegooid
Volgens de politie heeft de schutter om zich heen geschoten na een worsteling naast Ten Brink Foodretail. Volgens een getuige zou de schutter, een man met een donkere huidskleur, er na de schietpartij vandoor zijn gegaan. Het wapen zou hij in een nabije sloot hebben gegooid.

Duikers hebben in een sloot naast de Herenhof, langs de Ouvertureweg, een vuurwapen aangetroffen.

Verdachte aangehouden
De politie heeft de omgeving afgezet en heeft bevestigd dat er een 37-jarige Alphenaar als verdachte is aangehouden. De verdachte heeft zichzelf gemeld bij het politiebureau en is verhoord door de politie.

De recherche is inmiddels begonnen met het onderzoek op de plek van de schietpartij in Alphen aan den Rijn. Het slachtoffer is met een lijkwagen naar het mortuarium gebracht.

Getuigen
Meerdere getuigen van het schietincident hebben zich inmiddels bij de politie gemeld. Toch wil de politie graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest, maar zich nog niet hebben gemeld.

Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar de toedracht? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Fotograaf: Josh Walet