Nieuws

« Vorige - Volgende »

Frank B. geen verdachte moord Alphense meer

4 oktober 2012 - 11:53  •  reacties

Frank B. geen verdachte moord Alphense meer

Alphen aan den Rijn -

In 2011 heeft er naast Mario van E. nog een maand lang een tweede verdachte vastgezeten: Frank B. De Udenaar zou in een kroeg hebben gezegd dat hij Elsa Tisseur had vermoord.

Mario van E., de vriend van de 35-jarige Alphense, zou B. in paniek hebben gebeld omdat hij haar had geslagen, maar ze was nog niet dood. Daarna zou de inwoner van Uden het hebben afgemaakt. Vrienden van Van E. zouden vervolgens het lichaam van Tisseur hebben begraven in het Wijbroekbosch. De beschuldiging wordt ontkend door B.

De verdachte noemt het dronkenmanspraat en heeft er een handje van om verzonnen verhalen op te hangen. Zijn bijnaam in het dorp luidt dan ook Pinocchio. Ook de partner van Elsa ontkent het verhaal. Frank B. werd na een maand voorarrest vrijgelaten vanwege gebrek aan bewijs. Mario van E. zit tot op de dag van vandaag (bijna anderhalf jaar) nog vast in de gevangenis.

Gedurende de zitting werd duidelijk dat Elsa Tisseur door verstikking om het leven is gebracht. Tegen twee mannen zou Mario van E. hebben gezegd dat hij zijn Alphense levenspartner heeft vermoord. In de rechtszaal ontkende de 45-jarige inwoner van Veghel de bewering.

Fotograaf: Josh Walet