Nieuws

« Vorige - Volgende »

Maak kans op prijzen met jouw 20 van Alphen profiel!

31 januari 2014 - 16:22  •  reacties

Maak kans op prijzen met jouw 20 van Alphen profiel!

Alphen aan den Rijn -

De hele maand februari hebben alphens.nl en de organisatie van de 20 leuke acties en geven we vele prijzen weg. Daar beginnen we maandag mee.

Wat moet je daar voor doen? Heel simpel:

Als je ingeschreven bent voor de 20 of je gaat dat binnenkort doen, maak dan ook een persoonlijk profiel aan op alphens.nl. Na je inschrijving ontvang je automatisch van ons binnen een dag een mail met je inloggegevens. Door in te loggen heb je gelijk een eigen profiel en maak je automatisch kans op het winnen van mooie prijzen. En niet te vergeten: iedereen met een eigen profiel ontvangt gratis zijn digitale finishfoto na het evenement!

Maak je profiel dus aan en vertel je omgeving jouw verhaal. Daag vrienden uit je prestatie te belonen en geef aan met wie jij gaat lopen op 2 maart.

Iedereen die voor 3 februari 17.00u een profiel heeft aangemaakt, maakt kans op een dinerbon van TROTS t.w.v. € 50. We geven er twee weg. En daar begint het pas mee.

Leuk om te weten misschien: de persoon met het meeste actieve profiel, ontvangt op 2 maart van alphens.nl en De Stichting 20 van Alphen een prachtige hoofdprijs. Op alphens.nl kun je hier binnenkort de tussenstand van zien. 

Heel veel plezier en succes in de laatste weken richting jouw 20 van Alphen! 

20 van Alphen. Mijn loop. Mijn verhaal.

Fotograaf: Josh Walet