Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zwemmen en bewegen in de herfstvakantie!

8 oktober 2014 - 19:46  •  Sportspectrum  •  reacties

Zwemmen en bewegen in de herfstvakantie!

Alphen aan den Rijn -

Het programma
Spikes Watergames in zwembad De Hoorn
Wie: Kinderen van 6-12 jaar
Wanneer: Maandag 20 oktober 2014, 14-16 uur

Om de herfstvakantie goed te starten, knallen we het zwembad in met Spikes Watergames. Op deze supergezellige middag, gaan we allerlei gave spellen doen in het water! Ben jij al nieuwsgierig geworden? Kom dan meedoen op maandag 20 oktober.

Spelinstuif de Oude Wereld
Wie: Kinderen van 6-12 jaar
Wanneer: Dinsdag 21 oktober 2014, 14-16 uur

Op dinsdag in de herfstvakantie is in de Oude Wereld in Kerk en Zanen een enorm gave spelinstuif! Tijdens deze spelinstuif zijn er allemaal verschillende spellen en bewegingsvormen die aan bod komen. Er zijn verschillende stations waar je allerlei gave spellen kunt doen! Heb jij aan het eind de meeste spellen gespeeld?

Spikes Water Adventure in zwembad De Hoorn
Wie: Kinderen van 6-12 jaar
Wanneer: Donderdag 23 oktober 2014, 14-16 uur

Midden in de herfstvakantie leuke spellen doen in het zwembad? Dat kan!!!! Op donderdag in de herfstvakantie wordt zwem- en recreatiebad De Hoorn het leukste zwembad van Nederland met Spikes Water Adventure! Ben jij al nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken op donderdag 23 oktober.

Halloweenfeest in de Limeshal
Wie: Kinderen van 6-12 jaar
Wanneer: Vrijdag 24 oktober 2014, 11-15 uur

Ben jij in de herfstvakantie toe aan een dag vol avontuur? Dan is er speciaal voor jou een gave Halloween achtige dag vol sporten en bewegingen. Wil jij lopen over een piratenloopbrug? Ben jij de hele dag een prinsesje? Of speel je liever pompoenvoetbal? Dan is deze dag iets voor jou!! Op vrijdag 24 oktober toveren we de Limeshal om tot een Halloweenland! Voor deze activiteit kunt u zich inschrijven op dhogenboom@sportspectrum.nl

De kosten voor deze activiteit zijn €5,00 dit kunt u betalen bij entree. We zijn van 11.00 tot 15.00 bezig dus neem je gymspullen en je lunchpakketje mee.

Fotograaf: Josh Walet
Sportspectrum.'
Sportspectrum

Beheren sportaccommodaties, waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden