Nieuws

« Vorige - Volgende »

Herfstvakantie in zwembaden AquaRijn en De Hoorn

17 oktober 2018 - 09:03  •  reacties

Herfstvakantie in zwembaden AquaRijn en De Hoorn

Alphen aan den Rijn - De voorverkoop voor het jaarlijkse Halloweenfeest in zwembad De Hoorn is van start gegaan. In zwembad De Hoorn is vrijdag 26 oktober van 19.00 tot 21.30 uur een Halloween Disco Special voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Kinderen kunnen lekker griezelen tijdens het zwemmen in het voor de gelegenheid bloedrode water van het recreatiebad. In de gangen, baden en kleedkamers lopen griezelige figuren rond zoals spoken, heksen en monsters.

Een A-diploma is verplicht, zonder diploma geen toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van zwembad De Hoorn en kosten in de voorverkoop 7,50 euro per persoon, op de dag zelf kosten kaarten 10 euro per persoon.

Snacken
Wie dat wil kan in de voorverkoop bij de receptie van de zwembaden een arrangementje boeken. Entree, patat, kippenpoot, alcoholvrij drankje en een ijsje kost 15 euro. Er wordt samen gegeten aan de lange picknicktafels van 18.15 tot 19.00 uur. 

Snorkelcursus
Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur wordt in zwembad AquaRijn een snorkelcursus gegeven. De cursus is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma’s A+B. Zwembad AquaRijn stelt flippers, maskers en snorkels ter beschikking.

Snorkelcursus 1 is voor beginners. Ben je al in het bezit van diploma 1, dan kun je doorstromen naar 2 of 3. De cursus kost slechts € 75,-. Inschrijven kan bij de receptie van de zwembaden.

Zeemeerminzwemmen
In zwembad de Hoorn wordt op woensdag en vrijdag de korte vakantieworkshop Zeemeerminzwemmen gegeven. De workshops starten om 11.00, 11.30, 12.00 en 12.30 uur en duren een half uurtje. Opgeven kan op de dag zelf bij de kassa van zwembad De Hoorn. De workshop kost 5 euro.

Fotograaf: PR De Thermen2