Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bijzondere prestaties AZC Synchroonzwemmen

20 mei 2019 - 11:06  •  AZC Synchro  •  reacties

Bijzondere prestaties AZC Synchroonzwemmen

Alphen aan den Rijn - In Zoetermeer was er een landelijke wedstrijd (Interregio) voor het onderdeel Vrije Combinatie. Hierbij mag een team maximaal tien sporters inzetten en staat het showelement centraal. Na afloop van de tweede combinatie van AZC, geloofde het publiek haar oren niet. Het resultaat was exact op vier decimaal achter de komma hetzelfde. Zo deelden de dames een tweede plek en was het volledige zilver voor de Alphense Club.

De eerste combinatie zwom een uitvoering op Guns ’n Roses en bestond uit: Joyce, Tamara, Marloes, Jille, Luna, Nikita, Ilse, Daphne, Marieke en Sanne. Vervolgens zwom de tweede combinatie op Big Band met de volgende sporters: Madelon, Iris, Maggie, Mirjam, Puk, Keyla, Merel, Caithlin, Isa en Fleur.

Het masterteam van AZC had een eigen Open Kampioenschap in Heerenveen. Verschillende landen namen deel aan deze competitie. Op zaterdag vonden de voorronde technische kür plaats en de zondag werd besteed aan de finales vrije kür. Het duet Kim/Marlinde/Sanne en duet Denise/Melanie/Joyce zwommen in een eigen leeftijdscategorie. Beide samenstellingen pakten de bronzen medaille. De ploeg bestaande uit: Kim, Joy, Denise, Michelle, Sanne, Marlinde, Melanie, Carmen, Robin en Laura, pakte het goud! De kampioenen keerden voldaan terug.

Fotograaf: AZC
Tags: azc
AZC.'
AZC

AZC is de zwemvereniging van Alphen aan den Rijn.