Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Maggie Blue, where are you??

17 december 2017 - 14:31  •  Lisenka l'Ami  •  reacties

Maggie Blue, where are you??

Alphen aan den Rijn - Als je omhoog kijkt of opzij, op een aantal muren zijn prachtige muurschilderingen waar je je fantasie op los kunt slaan. Tekeningen waar je echt even naar blijft kijken en je over verwonderd. Heel knap gemaakt en bijzonder! Het geeft de plek iets extra's. De naam Maggie Blue zie je overal terug komen, boven de bar hangt de naam, op de kaart natuurlijk, op de lampjes aan elke tafel, bij de DJ booth. En allemaal in een los en speels lettertype. Ja sorry ik heb iets met typografie en let daar op! haha. En vind dit logo dan ook erg tof. Ok, waar was ik...

Het interieur. Dat is industrieel, met vooral veel blauw en groen accenten (I like it!) en ook wat rode kleur, bij de bijzondere wijnkast en in de tekeningen aan de muur. De planten stoelen vind ik echt te gek!! Daar wil ik er wel 1 (of 2) van! Dus mocht je ze niet meer willen Francis, think of meeeeeee please ;-) Maar voorlopig staan ze prachtig bij Maggie Blue. Het terras aan het water is gezellig. Zeker met een lekker zonnetje natuurlijk.

Wanneer ik langs ga half oktober is er een heerlijk herfstzonnetje en zat het terras dan ook lekker vol. Dit gedeelte van Alphen aan den Rijn met Maggie Blue en Woodstone in het voormalig Nutsgebouw (wat vroeger aan Thorbeckeplein zat) heeft afgelopen jaar een flinke metamorfose ondergaan. Ik kan niet anders zeggen dan chapeau! Wat is het mooi en sfeervol geworden, met niet alleen mooie horeca maar ook de nieuwe appartementen in oude stijl met mooie gevels zijn heel mooi geworden. Een fraai aanzicht als je er loopt vind ik. Met de (luxe) pizzeria Woodstone er naast, het altijd gezellige Barista met heerlijke koffie aan de overkant, Bagels & Beans, Wijnbar Fijn aan den Rijn, Proeflokaal Bregje en Koeien & Kaas is dit een enorm gezellig horeca 'hoekje' geworden en daarmee komt er meer leven in de brouwerij aan deze kant van het centrum. Kom je in Alphen voor de winkels of een bezoek aan de VUE bioscoop of een familiebezoek, ga dan zeker eens dit stukje bekijken en hier een hapje & een drankje doen!

Meer foto's van Maggie Blue bekijken of meer blogs van de The Hotspots Blog lezen? Bezoek dan de website!

Fotograaf: Lisenka l'Ami