Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Het fondswerfdiner is een feit!

9 juli 2018 - 10:01  •  Teimen de Kort  •  reacties

Het fondswerfdiner is een feit!

Alphen aan den Rijn - Op 30 augustus geef ik een fondswerfdiner bij Alfreds. Maar wat houdt dat precies in? In dit geval is het een avond waarop we gaan genieten van een heerlijk 3-gangen menu, waarbij ik een presentatie geef over mijn reis, met bijhorende quiz en natuurlijk een prijs. Daarnaast wil ik ook een veiling of loting organiseren met gesponsorde producten van winkels en bedrijven uit Alphen en omstreken. Denkt u nu al: dit vind ik helemaal geweldig! Neem dan contact met mij op via de website en ik zet u op de lijst. Verdere details over kosten, precieze programma en tijden komen nog. Wilt u leuke producten leveren voor veiling of loting, dat zou super zijn en dan hoor ik het uiteraard graag!

Misschien heeft u als iets voorbij zien komen maar ik vlog sinds kort voor het bedrijf TeamAlert. In deze vlogs vertel ik over hoe ik het geld bij elkaar probeer te krijgen. Deze vlogs zijn nu al een succes! Op de eerste vlog heb ik wel bijna 16.000 views! En de tweede vlog staat nu, na 24 uur, al op bijna 9.000 views. Dus zeker een succes. Als je zo’n vlog kijkt, lijkt het allemaal heel makkelijk, maar ik ben erachter gekomen dat het maken van een vlog nog best wel moeilijk is. Je moet praten tegen een camera, dat moet er soepel uitkomen, zonder hakkelen of teveel 'uhm'. En: waar staat het licht, hoe ziet mijn achtergrond uit, kijk ik niet te serieus? Praat ik niet teveel? Of juist te weinig. Is het wel informatief genoeg? Of juist teveel informatie?

Tijdens mijn tweede vlog kwam ik er achter dat ik mijn website misschien wel te ingewikkeld heb gemaakt. Nog een leermomentje dus!

Behalve vlogs en een fondsenwerfdiner, heb ik een mooie bijeenkomst gehad bij SchoolAtSea over het werven van fondsen. Ik heb nu een coach gekregen met wie ik iedere week bel over mijn successen en mijn voortgang.

Volg Teimen ook op Facebook, Instagram of via zijn website www.teimenatsea.nl

 

 

Fotograaf: Alphens.nl