Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

Alphens verkeersinfarct

19 maart 2013 - 08:53  •  Geja Willems Deuze  •  reacties

Alphens verkeersinfarct

Alphen aan den Rijn -

Provincie en Gemeente zeggen de werkzaamheden goed te plannen en op elkaar af te stemmen opdat de doorstroming goed blijft. Het is dit weekend en maandagmorgen niet gelukt. Nu blijkt niet alleen dat door het werk aan de Prins Bernhardlaan het verkeer compleet vastloopt, maar ook aan de Steekterbrug met als gevolg lange files. Het werk daar liep uit.

“Het werk aan de brug moet veel strakker gepland worden en moet ook ruim voor de ochtendspits gereed zijn, rekening houdende met tegenvallers.", zegt VVD Raadslid Geja Willems, "Nu komen mensen veel te laat op hun werk, op school of hun afspraken. Behalve de economische schade levert dit veel ergernis en ongenoegen op."

Wethouder Van Velzen heeft een half jaar geleden beterschap beloofd toen het verkeer vastliep aan de Hoorn. Willems: "Toch een beetje slordig nu het weer gebeurt. Ik verwacht bij verdere werkzaamheden aan wegen en bruggen een zeer goede afstemming opdat de zeer hinderlijke verkeersinfarcten niet meer optreden.”

In maart 2013 werkt de provincie nog één weekend aan de Steekterbrug, van 22-24 maart. De N207 is dan direct ten noorden van de N11 van vrijdagavond 22.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 6.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Fotograaf: Josh Walet
VVD.'
VVD

Politieke partij