Politiek - CDA

« Vorige - Volgende »

Kandidaten CDA Alphen aan den Rijn stellen zich voor

19 maart 2018 - 14:59  •  CDA  •  reacties

Kandidaten CDA Alphen aan den Rijn stellen zich voor

Alphen aan den Rijn - Hans Démoed, Hazerswoude-DorpMobiliteit en bereikbaarheid

"De dorpen van Alphen aan den Rijn kennen een rijk verenigingsleven met tal van vrijwilligers, die dag in dag zorgen voor tal van voorzieningen in de sport, zorg en ga zo maar door. Dat maakt onze dorpen leefbaar. Als inwoners van het Groene Hart mogen we dagelijks genieten van die oase van rust. Ik sta voor een dorp dat we door willen geven aan komende generaties. Zuinig zijn op wat we hebben. CDA: samenleven als meerwaarde!"

Hans Démoed
Lijst 1, plek 12

Wim van Tuijl, Alphen aan den Rijn
Gericht en levensloopbestendig woonbeleid

"Ik ben Wim van Tuijl en sinds 2003 woonachtig in Alphen aan den Rijn. Met veel plezier.  Ik heb 3 zoons, die inmiddels het huis uit zijn. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam voor de lokale overheid. Ik heb dat bij diverse gemeenten, in verschillende functies en regio's van het land gedaan. Doordat ik al bijna 40 jaar actief ben in gemeenten, ken ik de gemeentelijke overheid goed.  Als echt familiemens zie ik families als het fundament voor onze samenleving. Het is belangrijk dat binnen families mensen voor elkaar zorgen en verantwoordelijkheid nemen. Maar ook dat de omgeving van mensen die dat nodig hebben worden geholpen en ondersteund. Dat wordt als vanzelfsprekend gezien, maar dat is het lang niet altijd. Ik vind het belangrijk dat daar aandacht voor is en het CDA geeft die aandacht! Zeker na de grote veranderingen op het gebied van zorg en ondersteuning, kan juist het CDA vanuit de visie die het heeft over waarden en normen een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. Daar doe ik graag aan mee. Het CDA is als partij van en voor de samenleving inmiddels stevig in de samenleving verankerd. Ik ben met overtuiging lid van het CDA omdat onze Christendemocratische uitgangspunten en visie voor velen in de samenleving betekenis (kunnen) hebben. Samen doen, samen leven. Samen creëren we meerwaarde. Daarom kies je CDA. Stem 21 maart CDA, lijst 1."

Wim van Tuijl
Lijst 1, plek 11 

Pieranna van Rijn, Boskoop
Vrijwilligers en mantelzorgers

"Mijn naam is Pieranna van Rijn en ik woon in het Boskoopse Waterrijk. Ik ben getrouwd met Anne-Marie en moeder van drie kinderen. Belangrijk vind ik dat we als CDA oog hebben voor de kernen in het grote geheel van Alphen aan den Rijn. Wonend in het waterrijke Boskoop is het daarom voor mij van belang dat het CDA bezig is met de vraag hoe we aan de overkant van het water komen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we nadenken over hoe je veilig langs al dat water kunt fietsen, dat we plannen maken om iedereen aan de overkant te kunnen laten komen, dat we kijken naar zwemmogelijkheden en dat het met elkaar ook een beetje 'lopen over het water is': met vertrouwen in elkaar! Als CDA Alphen aan den Rijn willen we open en eerlijk verder kijken dan ons eigen slootje en constructief bijdragen aan 'samen leven als meerwaarde'."

Pieranna van Rijn
Lijst 1, plek 9

Fotograaf: CDA Alphen aan den Rijn
CDA.'
CDA

Politieke partij