Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense woningmarkt weer in de lift

1 november 2013 - 16:34  •  Koppes Makelaardij  •  reacties

Alphense woningmarkt weer in de lift

Alphen aan den Rijn -

Alleen al bij Koppes makelaardij werden er de afgelopen maand ruim 40 woningen verkocht,  zowel nieuwe als bestaande. Een verdubbeling ten opzichte van het aantal verkochte woningen in dezelfde periode vorig jaar en een aantal dat de afgelopen 5 jaar niet meer in één maand is voorgekomen.

Ook voor de rest van het jaar is de Koppes directie  zeer optimistisch gestemd. Zo was de start afgelopen zaterdag van het nieuwe project La Gare met 50 twee-, drie- en vierkamerappartementen in de prijsklasse van € 159.000 – 210.000,= von eveneens veelbelovend.  Ruim 70 geïnteresseerden bezochten de woningwinkel van Koppes makelaardij en deze week zijn de eerste verkoopgesprekken al gestart!

Ook de verkoop van zelf bouw Kavels die Koppes makelaardij verkoopt voor de Gemeente Alphen aan den Rijn loopt uitstekend.  In een paar maanden werden nagenoeg alle kavels uit de eerste fase en de 1e uit de tweede fase verkocht!

"Het gaat weer de goede kant op, wij hebben een prima half jaar achter de rug en de omstandigheden zijn veelbelovend", aldus de enthousiaste Koppes directie. "De blijvende lage hypotheekrente en een zeer aantrekkelijk aanbod, zowel nieuw als bestaand, zijn ook de komende tijd de impulsen voor een zeer levendige markt."

 


Koppes Makelaardij
Woningwinkel Julianastraat
Julianastraat 85-87 
Alphen aan den Rijn  
www.koppesmakelaardij.nl
info@koppesmakelaardij.nl
0172 - 434561

Fotograaf: Josh Walet
Koppes Makelaardij.'
Koppes Makelaardij

Hulp bij het verkopen en aankopen van een huis.