Nieuws

« Vorige - Volgende »

Délifrance behaalt Keurmerk Voedselveiligheid

29 januari 2014 - 20:13  •  reacties

Délifrance behaalt Keurmerk Voedselveiligheid

Alphen aan den Rijn -

Met het behalen van het Keurmerk Voedselveiligheid, mag Délifrance Alphen zich voegen bij de top van Délifrance restaurants op het gebied van hygiëne en uitvoer van HACCP. Ondernemers Rob en Dennis Wigcherink hebben het hele jaar met hun team hard gewerkt aan de uitvoer van HACCP en naleving van de hygiëne regels.

Zij zijn dan ook zeer verheugd met dit resultaat.

Délifrance staat voor kwalitatief hoogwaardige en veilige producten, de franchiseondernemers van de Délifrance Franchise Formule worden daarom meerdere keren per jaar door een extern bureau, Bureau de Wit (BdW) gecontroleerd op de uitvoer van wettelijk verplichte elementen op het gebied van hygiëne en uitvoer van HACCP. Het restaurant dat aan het eind van het jaar over deze audits een gemiddelde score heeft behaald boven de richtlijnen en heeft voldaan aan de actielijsten ontvangt een certificering van BdW welke is goedgekeurd door de NVWA (Voedsel & Waren Autoriteit). Deze restaurants ontvangen het Keurmerk Voedselveiligheid en zijn te herkennen aan een geborsteld RVS muurschild welke op een goed zichtbare plek op de gevel zijn bevestigd.

Délifrance Franchise Formule
De Délifrance Franchise Formule is een internationaal concept voor lunchrooms en corners. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 65 Délifrance restaurants en 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

Fotograaf: Josh Walet